Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu.

Hotel posjeduje 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex suites i 6 superior suites ukupnog kapaciteta od 700 kreveta sto ga čini ujedno i najvećim turističkim kompleksom u Petrovcu i jednom od većih resorta na crnogorskom primorju i budvanskoj rivijeri.

Hotel posjeduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mjesta, kao i restoransku terasu sa pogledom na more kapaciteta 250 mjesta.

Blizina okolnih gradova upotpunjuje ponudu Petrovca. Na samo 17 km nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok je Bar (marina) udaljen 20 km. Aerodromi su takodje na svega 35-45 minuta od hotela (aerodrom Tivat 35 km i aerodrom Podgorica 45 km).

Sobe i Apartmani

Hotel svojim gostima nudi 182 sobe i apartmana. Sve sobe su elegantno dizajnirane za goste u savremenom stilu i toplim bojama koje karakterišu udobni kreveti sa anatomskim dušecima, brzi internet pristup, individualno kontrolisana klima, flat screen HD TV sa besplatnim satelitskim kanalima, telefon sa direktnim biranjem, sef. Kupatilo sadrži tuš, fen za kosu, papuče i proizvode za ličnu njegu. Sve sobe (osim economy soba) imaju sopstveni balkon.

Više od polovine soba hotela je orijentisano ka moru, te naši gosti mogu uživati u pogledu i predivnim zalascima sunca. Dostupnost u hotelu je izvanredna, sobe i svi sadržaji povezani su “toplim” vezama, a hotel posjeduje čak 5 liftova. Takođe, hotel posjeduje i sobe za osobe sa invaliditetom. Sigurnost i bezbjednost gostiju zagarantovani su obezbjeđivanjem svih neophodnih protokola, usmjerenja i tehnike u slučaju bilo kakvog incidenta.

RESTORANI I BAROVI

Hotel posjeduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mjesta. Degustaciju nacionalne i internacionalne kuhinje gosti sebi mogu priuštiti i na restoranskoj terasi hotela na kojoj tokom ljeta možete prisustvovati raznim manifestacijama koje se održavaju svake druge večeri. Našim gostima, uz pomoć kulturno umjetničkog društva, želimo predstaviti nacionalni ples i nošnju kroz program koji traje 70 minuta.

Takodje, za ljubitelje internacionalne evergreen muzike priredjujemo program u trajanju od po 3 sata tokom večernjih časova.

SPA & WELLNESS

Na samom kraju kompleksa Hotela Vile Oliva, možete naći mir pod krošnjama svetog stabla masline koje okružuju spoljašnji bazen i doprinose opuštajućoj atmosferi.

U okviru otvorenog bazena nalazi se šank bar na kojem možete koristiti usluge pića i poslastica. Pored spoljašnjeg, hotel posjeduje i unutrašnji bazen veličine 100 m2 koji sa svojim dodatnim sadržajem čini SPA.

HOTELSKA PLAŽA I BAZENI

Na samo 80 m od Vila Oliva nalazi se čuvena pjeskovita petrovačka plaža dugačka 600m.

Deo plaže, kapaciteta 150 ležaljki, je rezervisan za goste hotela po specijalnim tarifama.

Naspram plaže nalaze se ostrva Katić i Sveta Nedjelja, čije ljepote za Vas prestaju biti nedostižne onoga trenutka kada odlučite iznajmiti kajak, pedalinu ili se odlučiti na turu gradskim brodićem. Prelijepa plaža Lučice je udaljena 300 m od hotela i dugačka 220 m.

Na samom kraju kompleksa Hotela Vile Oliva, možete naći mir pod krošnjama svetog stabla masline koje okružuju spoljašnji bazen i doprinose opuštajućoj atmosferi.

CRNA GORA - JEDINSTVENA DESTINACIJA

za putnike željne odmora i avanture tokom cijele godine

CRNA GORA

Lord Bajron je jednom napisao:
„U trenutku postanka planete, najljepše spajanje zemlje i mora dogodilo se na crnogorskoj obali…“

PETROVAC

Petrovac je poznato turisticko mjesto koji pripada opštini Budva i ujedni čini dio Budvanske Rivijere. Iako mali, Petrovac sa svojom pozicijom, plažama i hotelskom strukturom čini jedno od najpopularnijih primorskih destinacija, posebno za porodični odmor.

IZLETI I EKSKURZIJE

Obiđite Boku Kotorsku, otkrijte magiju Skadarskog jezera, adrenalinski rafting rekom Tarom, posjetite jedinstvenu Adu Bojanu ili čudotvorni Manastir Ostrog

KAKO DO NAS

AUTOBUSKA STANICA PETROVAC

400 m

AERODROM TIVAT

39 km

AERODROM PODGORICA

47 km

UKRATKO O HOTELU:

Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri.

Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu.

Sva prava zadržana © 2023 Hotel Vile Oliva Petrovac | Web sistem Emarket1ng.NET