RESTORANI I BAROVI

Restoran

Hotel posjeduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mjesta. Degustaciju nacionalne i internacionalne kuhinje gosti sebi mogu priuštiti i na restoranskoj terasi hotela na kojoj tokom ljeta možete prisustvovati raznim manifestacijama koje se održavaju svake druge večeri. Našim gostima, uz pomoć kulturno umjetničkog društva, želimo predstaviti nacionalni ples i nošnju kroz program koji traje 70 minuta.

Takodje, za ljubitelje internacionalne evergreen muzike priredjujemo program u trajanju od po 3 sata tokom večernjih časova.

Raspored obroka:

  • Doručak: 07.00 - 10.00 h
  • Ručak: 12.00 - 14.30 h
  • Večera: 19.00 - 21.30 h

Napomena: Sva tri obroka se serviraju na švedskom stolu. Usluge A la carte i room servisa su takodje dostupne tokom cijelog dana.

Barovi

Usluge spoljašnjeg i unutrašnjih barova možete koristiti prema rasporedu prilagodjenom radnom kodeksu hotela.

Unutrašnji šank bar (kafeterija) kapaciteta 50 mjesta je otvoren za goste od 08.00-24.00 časova. Ovaj prostor je pogodan za praćenje dogadjaja kao što su vijesti, sportska i modna dešavanja na velikim televizijskim ekranima.

Spoljašnji šank bar se nalazi na bazenu i otvoren je za goste od 09.00-18.00 časova. Osim konzumiranja kafa, pića i sladoleda na ovom bazenu možete koristiti besplatne ležaljke i suncobrane.

Osim ova 3 šanka, hotel takođe posjeduje lounge bar koji se nalazi na vrhu Centralne zgrade. Doživite neke od najpljepših trenutaka i uživajte u pogledu na Petrovac.

Šank bar u restoranu je otvoren od 07.00-24.00 časova.

Na sva četiri bara možete koristiti uslugu all inclusive-a.

UKRATKO O HOTELU:

Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri.

Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu.

Sva prava zadržana © 2023 Hotel Vile Oliva Petrovac | Web sistem Emarket1ng.NET