WELLNESS I SPA

WELLNESS I SPA

Spa & Wellness neizostavni je dio odmora, pri čemu su na raspolaganju dvije finske saune, parno kupatilo, poluotvoreni bazen sa ležaljkama kao i terapeutska soba sa tretmanima koji odišu Mediteranom i lokalnom tradicijom. Takođe, posjedujemo i dječiji bazen.

U ponudi je i potpuni oporavak tijela, bilo to u sauni, parnom kupatilu ili da se jednostavno prepustite vještim rukama naših masera. Obezbijedili smo Vam sve benefite visokih temperatura finske saune, kao i detoks dejstva parne sobe. Sve to zaokruženo je sa nekoliko vrsta pažljivo pripremljenih masaža kako za odrasle tako i junior masaže za djecu. Nudimo sljedeće vrste masaža: terapeutska masaža, Montenegrina masaža lica, Montenegrina Royal masaža, aromatska masaža, Silouette & Shape masaža, Spa junior.

MASAŽA I TRETMANI

Svaka od naših ekskluzivnih masaža pružiće vam potpuni užitak i učiniće da sva Vaša čula budu istovremeno relaksirana i probuđena.

Poklonite sebi nevjerovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, duboke relaksacije i povratka vašeg mentalnog i spiritualnog zdravlja.

Ovo je oaza mira i tišine u kojoj ćete, u idealnom okruženju, obnoviti energiju, opustiti svoje tijelo i duh zahvaljujući našoj bogatoj welness ponudi i profesionalnosti naših zaposlenih. Ovdje ćete se kroz najluksuznije i opuštajuće tretmane osloboditi svih posljedica brzog i stresnog života.

Uživajte u blagotvornim tretmanima za zdravlje i ljepotu vaše kože. Revitalizujte svoje tijelo i dušu. Podmladite se izražavajući svoju unutrašnju ljepotu.

UKRATKO O HOTELU:

Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri.

Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu.

Sva prava zadržana © 2023 Hotel Vile Oliva Petrovac | Web sistem Emarket1ng.NET